Ter Apeler Harmonie
Home Over ons Agenda Orkesten Lid Worden Foto's Links Bestuur

Lid worden?

Lijkt het je leuk om muziek te maken, maar heb je geen instrument of opleiding? Dat kan via de Ter Apeler Harmonie allemaal geregeld worden. Als je je aanmeld als lid van de Ter Apeler Harmonie krijg je een instrument in bruikleen en krijg je tevens korting op de muzieklessen die worden gegeven via de Muziekschool Stadskanaal. Het muzikale jaar loopt van einde zomervakantie tot begin zomervakantie van het jaar daarop. Ons verenigingsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar. Aanmelding als lid kan op elk gewenst moment. Voor de kosten kunt u altijd contact met ons opnemen via email (zie contact ) of per telefoon.

Guda Kuper tel. 0599-584971

Wilt U geen lid worden, maar zou U onze vereniging wel willen steunen? Als donateur kan dat vanaf  €5.= per jaar.